EL BAR RESTAURANT

un local merament familiar, on un se sent com a casa.

Sota la direcció de M. José Bonfill Vinya, filla del propietari del centre, la qual posa tot el seu esforç perquè tant el menjar com la tradició d’aquesta meravellosa comarca no s’enfonsin en l’oblit. Així doncs en aquest local es poden menjar  les millors carns a la brasa, de xai, conill, pollastre o porc, acompanyades d’un bon tros de truita d’alls tendres o de carxofa, així com unes delicioses carxofes a la brasa o bé els reconeguts Calçots amb una saborosa salsa feta d’ametlles, els ingredients és com un tresor que han anat passant generació rere generació, així com els seus  recaptes (potatges) o les seves  sopes.

I per acabar com no uns bonissims postres casolans, com poden ser els seus flams de nata o maduixa, el tiramisú de l’àvia elaborats única i exclusivament per la senyora M. José Bonfill.

En aquest local es poden celebrar tant un simple dinar familiar com dinars o sopars d’empreses, comunions o festes d’aniversari les quals estan dotades de múltiples atraccions per a nens i no tan nens, poden estar segurs que no quedaran  descontents.

Informació i reserves

Hípica Equitor, Bar Restaurant
Partida de Sant Bernabé, S/N, CP: 43590 Jesús (Tarragona)
Apartat postal: nº 41
Telèfon: 977 580 793
Mòbil: 658 812 902
Mòbil: 658 812 901
Mòbil: 670 054 614

Menús de cap de semana, demaneu informació sense compromís!!

Scroll al inicio